Sevrien is de 37-jarige zus van Jozefien, moeder van Emy, een meisje van 3 en de echtgenote van Boris, een man die al maandenlang aan haar zijde staat.

Afgelopen november, ontdekte Sevrien een klein verdacht gezwel in haar oksel.  Een paar dagen later was het vonnis gevallen: ze had tripel negatief borstkanker stadium 3.

Deze vorm van kanker is zeer agressief en er zijn weinig oplossingen. Hoewel borstkanker over het algemeen steeds beter verzorgd wordt met een 5-jarig overlevingspercentage dat tussen 2000 en 2019 gestegen is van 85% naar 91% (cijfers pharma.be), blijft triple-negatieve borstkanker het stiefkind wat therapeutische behandelingen betreft. Deze agressieve kankers, die 15% van de borstkankers uitmaken en vooral vrouwen onder de 40 treffen, hebben een slechte prognose, met een 5-jarig overlevingspercentage van ongeveer 20%.

Hiernaast kan je de website vinden die door haar vrienden en collega’s is opgezet om haar te steunen en de nodige fondsen te verzamelen.

Wij willen met onze club graag Sevrien en haar familie steunen door het organiseren van een fruitverkoop. De opbrengst  ervan gaat integraal naar Sevrien haar behandeling.

Wil jij graag fruit bestellen ?  Dat kan via de link hieronder. We verkopen zakken van 1kg. Je kan kiezen uit appelen, peren of een mix van beide.

We voorzien de levering van het fruit omstreeks 10 december.

Bestelformulier

Website Give some pink to Sevrien met GoFundMe link.