Budo Herne VZW is opgericht in de schoot van enerzijds Judo Herne en Shinshutsu Ju-Jutsu Herne.  Deze unieke samenwerking krijgt dit jaar nog meer glans. Judo Herne is opgericht in 1969 en biedt al gedurende 50 jaar Judo aan in Herne.  Een gouden jubileum dus voor de club.  De Ju-Jutsu afdeling werd 10 jaar geleden opgericht en heeft dus eveneens reden om te vieren.

We willen met die gelegenheid onze club uiteraard in de spotlights plaatsen.  Hoe kunnen we dat beter doen, dan terug te gaan naar onze roots ?  We organiseren daarom op zaterdag 14 september 2019 een Japanse familiedag in de sporthal “de Hernekouter”.  Tijdens deze dag voeren we jullie mee naar het traditionele Japan, het land van de rijzende zon.  

Dat reizen doen we met al onze zintuigen en we voorzien voor iedereen wat.  Het gaat van een workshop Sushi bereiden over initiatie Kleuterbudo, Taiko, Origami tot demonstraties Judo en Ju-Jutsu.  We zijn ook zeer verheugd een Pools demoteam Judo te mogen verwelkomen.  We sluiten onze Japanse Familiedag af met een optreden van de Taiko groep.

Op deze pagina kan je alle informatie vinden omtrent de workshops, demonstraties, trainingen of initiaties, ceremonies, exposities,…  

We verwelkomen je graag van 13u00 tot 19u00.

Inkom gratis.

Wens je meer info : info@budoherne.be

We werken bij de meeste activiteiten met een voorinschrijving. Op die manier kunnen we garanderen dat je workshop voor jou gereserveerd is. Lees daarom goed de uitgebreide informatie hieronder. Je kan de inschrijvingsformulieren vinden bij de informatie van elke workshop.

Opm: Annulatie van een reservering kan nooit een terugbetaling van het inschrijvingsgeld tot gevolg hebben. We danken u voor uw begrip.