Als sportclub weten we maar al te goed hoe kostbaar een goede gezondheid is. Om die reden en gewoon omdat we solidair zijn, zetten we opnieuw onze schouders onder een actie ten voordele van Sevrien. We willen haar zo graag zien slagen in haar herstel!

We hebben niet lang moeten nadenken om een nieuwe actie op het getouw te zetten. Wat is er nu eenmaal beter dan van een nood een deugd te maken? Het vorig seizoen hebben we afgesloten met een gezellige avond bij een bord heerlijke spaghetti. De commentaren van de ‘jury’ op de spaghettisaus waren unaniem lovend. We hebben opnieuw onze culinaire tovenaars aangesproken. Zij waren onmiddellijk bereid om de shorten voor te binden en hun talenten nog eens los te laten in de keuken. Ze zetten je graag een bord ‘Italië op z’n best’ voor.

We hebben ook aan de wijn gedacht en ons laten bijstaan door een professionele sommelier…

Wat is er mooier om een spaghetti bolognaise mee te vergezellen dan goed gezelschap en een mooie fles zacht fruitige en toch smaakvolle Sangiovese wijn uit Umbrië? Sappig rode fruitaroma’s met een smaakvolle smaakaanzet,  perfecte zuren en pure en evenwichtige fruittaninnes.

De keuze viel op de U’mbriaco Rosso 2019, Fontecaime, IGT Umbria, Italia (100 % Sangiovese)

Bestellen:

Om jou de kans te geven exact te bestellen wat je wil, hebben we alle items afzonderlijk vermeld op het bestelformulier  Wil je meerdere porties kaas? Heb je zelf geen spaghetti in huis? Wil je één of meerdere vegetarische porties saus? Je kan bestellen, perfect op jouw maat.  

Tip.:  Je kan natuurlijk meerdere porties bestellen en een voorraad van dat lekkers in je diepvries steken … “Een lege diepvries verbruikt nu eenmaal meer energie dan een volle!” 

Via de knop hieronder kan je je bestelling doorgeven.  Je krijgt een mailtje ter bevestiging. De bestelling is pas definitief als we de betaling hebben ontvangen. Het afhalen van je bestelling kan op vrijdag 28 januari om 20u aan de sporthal van Herne, Hernekouter 1, 1540 Herne.