Lars Brons op het BK Random Attacks

Zondag 30 april trokken we met 3 deelnemers naar het Belgisch Kampioenschap Random-Attacks in Dworp.  Dit jaar stonden onze deelnemers voor een extra uitdaging aangezien ze allen in een nieuwe categorie deelnamen.   In deze nieuwe categorie wordt er geloot uit meer verschillende aanvallen wat de uitdaging groter maakt.  Net zoals op het Vlaams Kampioenschap hebben Mats, Cosimo en Lars het niettemin uitstekend gedaan.  Ze lieten snelle en correcte reacties op de aanvallen zien.  De technieken die ze uitvoerden bij het uitschakelen van de aanvaller waren opnieuw van hoog niveau.  Ondanks hun prima prestaties konden Mats en Cosimo jammer genoeg geen medaille wegkapen.  Het laat echter het beste hopen voor volgend jaar. 

Lars stond misschien wel voor de grootste uitdaging.  Na een (veel te) korte voorbereidingsperiode waarin hij zich op meer dan 20 extra aanvallen moest leren verdedigen trok hij naar dit BK.  Dat Lars veel kwaliteit in huis heeft werd al snel duidelijk.  Zijn reacties en technieken waren meer dan prima. Na een sterke prestatie kon hij de 3de plaats en bronzen medaille mee naar huis nemen.  

Proficiat aan onze 3 deelnemers voor hun inzet.  Lars, geniet van je bronzen plak.  We kijken al uit naar de volgende afspraak !

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.