Lars behaalt de zilveren medaille op het VK Random Attacks

Op zondag 26 maart stonden we met onze club Budo Herne in voor de organisatie van het Vlaams Kampioenschap Random Attacks in de sporthal ‘de Hernekouter’.  Op sportief vlak lieten de ju-jutsuka’s van Budo Herne zich ook opmerken.  Lars behaalde de 2de plaats en mocht bijgevolg de zilveren medaille mee naar huis nemen.   Tibo zette een knappe prestatie neer met mooie technieken en greep nipt naast een medaille.  Cosimo en Mats traden aan in een hogere leeftijdscategorie waardoor ze zich van meer technieken meester moesten maken.  Een medaille was nog net te hoog gegrepen, maar ze lieten zeer mooie dingen zien.  Een oprechte appreciatie van meerdere juryleden spreekt voor zich. 
Dankzij deze goede prestaties konden onze 4 deelnemers zich selecteren voor het Belgisch kampioenschap op 30 april.  We duimen alvast !

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.