Aansluiting Ju-Jutsu

Alle lesgelden vergunningen kunnen gestort worden op rekening van de club met vermelding van je naam + discipline. Rekening nummer : IBAN BE73 0682 0598 2860 BIC : GKCCBEBB Voorbeeld: naam voornaam – vergunning Ju-Jutsu

Gordelgraden

Naarmate je vordert in je kennis en beheersing van de verschillende aspecten en technieken, krijg je een andere graad toegekend.  Deze graad geeft anderen een idee over je kunde en beheersing.  In Ju-Jutsu kennen wij volgende graden toe in de club :

De exameneisen voor het bekomen van deze graden, kan je bij de trainers bekomen. Alvast veel succes met je examen !

*opm: Het opgegeven aantal trainingen is een richtlijn. De trainers evalueren, op basis van je inzet en vorderingen, of je klaar bent om je voor een examen naar een hogere gordel aan te bieden.  Een zwarte gordel en hogere graden behaal je niet in de club.  Hiertoe dien je een examen af te leggen voor de jury van de federatie.  De exameneisen worden door de federatie bepaald.

Sportverzekering - aangiftes

We doen ons uiterste best om kwetsuren te voorkomen, maar soms loopt het wel eens fout.
Indien je je kwetst, kan je rekenen op de verzekering die je bij de inschrijving hebt afgesloten. Op deze pagina kan je de documenten downloaden die je door de dokter moet laten invullen. 

Je kan een aangifteformulier downloaden op deze linken : Nederlandse versie, version Français.