Aansluiting Ju-Jutsu

Alle lesgelden vergunningen kunnen gestort worden op rekening van de club met vermelding van je naam + discipline. Rekening nummer : IBAN BE73 0682 0598 2860 BIC : GKCCBEBB Voorbeeld: naam voornaam – vergunning Ju-Jutsu

Keikogi en gordel

Om ju-jutsu te beoefenen heb je een keikogi (oefenpak) en gordel nodig.  Je kan dit steeds bij ons in de club aankopen, al is dat niet verplicht. Let er wel op dat dit een pak is met een doorstikt bovendeel.  Indien dit niet het geval is kan je pak sneller scheuren.

Nadat je je gordel en pak hebt wil je waarschijnlijk graag weten hoe je de gordel moet knopen. We hebben hiertoe een handleiding op onze website geplaatst: Hoe je gordel knopen?

Gordelgraden

Naarmate je vordert in je kennis en beheersing van de verschillende aspecten en technieken, krijg je een andere graad toegekend.  Deze graad geeft anderen een idee over je kunde en beheersing.  Om een nieuwe graad te bekomen dien je een examen af te leggen bij de trainers van de club. 

De exameneisen voor het bekomen van deze graden, kan je hieronder vinden.
Alvast veel succes met je leerpad !

*opm: De trainers evalueren, op basis van je inzet en vorderingen, of je klaar bent om je voor een examen naar een nieuwe gordel aan te bieden. 

Een zwarte gordel en hogere graden behaal je niet in de club.  Hiertoe dien je een examen af te leggen voor de jury van de federatie.  De exameneisen worden door de federatie bepaald.

-> Programma gele gordel
-> Programma oranje gordel
-> Programma groene gordel
-> Programma blauwe gordel
-> Programma bruine gordel

Sportverzekering - aangiftes

We doen ons uiterste best om kwetsuren te voorkomen, maar soms loopt het wel eens fout.
Indien je je kwetst, kan je rekenen op de verzekering die je bij de inschrijving hebt afgesloten. Op deze pagina kan je de documenten downloaden die je door de dokter moet laten invullen. 

Je kan een aangifteformulier downloaden op deze linken : Nederlandse versie, version Français.