Vlaams kampioenschap 2020 : bronzen medaille Jara !

Jara behaalde op zondag 9 februari een schitterende 3de plaats en bronzen medaille op het Vlaams Kampioenschap Judo te Tielt !

Eerder wist Jara bij haar allereerste deelname aan het provinciaal kampioenschap reeds een podiumplaats te verzilveren. Na deze prestatie had ze haar ticket beet om nu deel te nemen aan dit Vlaams kampioenschap te Tielt.

Met die bronzen medaille op VK het voorbije weekend, mag ze vervolgens mee strijden om een ereplaats op het Belgisch Kampioenschap ! Op deze afspraak meten in elke gewichtscategorie, de beste 4 Vlaamse judoka’s zich met de 4 beste uit Wallonië.

We kijken vol verwachting uit naar het komende weekend en duimen alvast voor een prima wedstrijdverloop met hopelijk een podiumplaats voor Jara, als afsluiter !!!  Go for it Jara !!!

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.