Stage in Izegem olv. Alain Sailly.

 

Op zaterdag 21 mei trokken we met 5 ju-jutsuka’s naar het West-Vlaamse Izegem.  Dit is de thuisbasis van Fightclub Masakatsu van goede vriend Jan Delaere.  Op het programma : een 3 uur durende stage onder de fantastishe leiding van Alain Sailly, 9de DAN Goshindo.  Alain is wereldwijd gekend als een heel vriendelijke joviale man met een unieke kennis aan technieken.  Zijn stages zijn altijd weer een hele belevenis. Een aanrader voor iedereen ! 

Bij het einde van de stage werd Jan Delaere, de hoofdtrainer van de organizerende club, verrast met een promotie tot 6de DAN Karaté-Jitsu.  Een welverdiende onderscheiding voor Jan.  Proficiat met je 6de DAN.  We hopen dat je er nog heel lang van mag genieten en dat je blijvend een inspiratie kan zijn voor velen ! 

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.