Start trainingen in het nieuwe seizoen.

Nog één week geduld en we kunnen opnieuw de tatami op.  Hoewel de grote vakantie nog helemaal niet voorbij is, kunnen we niet langer wachten om opnieuw met de trainingen te starten.

De eerste judo training van het nieuwe seizoen gaat op zaterdag 17 augustus om 17u30 van start.  We verwachten alle judoka’s opnieuw op de mat om die stramme spieren los te maken en de conditie weer op peil te brengen.  Alle judoka’s U11 en U13 kunnen zich alvast voorbereiden op het tornooi bij ons in de grote zaal op 15 september.

Op vrijdag 16 augustus zijn de eerste Ju-Jutsu trainingen gepland.  De jeugd start al om 19u00 en de volwassenen nemen over vanaf 20u00.  We hebben onmiddellijk een duidelijk doel voor ogen, want op de Japanse Familiedag geven we met alle leden een demonstratie Ju-Jutsu aan de bezoekers.  Zorg dat je vrijdag op post bent !

Tot dan !

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.