U11/U13 ontmoeting Judo te Herne

Zondag 15 september hebben we veel jonge judoka’s ontvangen in Herne tijdens de U11 en U13 ontmoeting.  In de ochtend werden de reeksen van U11 op de mat verwacht.  Er werd door alle judoka’s sterk gekampt om de overwinning naar zich toe te trekken. Tijdens de namiddag kwamen de jongens en meisjes van U13 zich aanbieden.  Er werd regelmatig mooi judo getoond op de tatami.

De ontmoeting van dit jaar, was uniek.  Onze judoclub bestaat 50 jaar en we hebben voor die gelegenheid een Poolse bevriende judoclub, op bezoek in Herne.  De Poolse U11 en U13 judoka’s hebben eveneens deelgenomen aan de ontmoeting, waardoor dit een een internationale uitgave van de ontmoeting mag genoemd worden.

Door een goede organisatie en werking van de scheidsrechters en het WOC Vlaams-Brabant verliepen de wedstrijden tijdens de hele dag heel vlot.  Je kan de uitslagen (U11 en U13) samen met de slotranking U13, terugvinden op de website van de VJF.

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.